Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

[ rtcg.me ]

03. 02. 2023. 21:46 >> 21:50
5

PREDSJEDNIŠTVO

Slobodna Crna Gora podržala Andriju Mandića

Predsjedništvo Slobodne Crne Gore jednoglasno je podržalo predlog predsjednika stranke Vladislava Dajkovića da podrže Andriju Mandića kao predsjedničkog kandidata Demokratskog fronta na izborima zakazanim za 19. mart.

U zaključku sjednice Predsjedništva se navodi da su svjesni istorijskog trenutka u kom se Crna Gora nalazi, i smatraju da nema prostora za bilo kakve egzibicije i samopromocije u cilju sticanja kratkoročnih političkih poena.

"Predsjednički izbori su prekretnica koja će zaustaviti političko tumaranje nakon istorijske pobjede ostvarene prije skoro tri godine, ali i determinanta koja će trasirati dalji pravac kretanja naše zemlje.  S tim u vezi, smatramo da je vrijeme da se pod jedan kišobran opet okupe oni koji su Đukanoviću zadali najjači politički udarac i pobijedili ga u najtežem vremenu za naš narod i Crkvu. To pobjedničko okupljanje je svoj oblik i formu sadržalo u koaliciji 'Za budućnost Crne Gore', koja je ostvarila niz pobjedničkih rezultata nakon 30. avgusta, od Nikšića, Herceg Novog, Mojkovca, Berana, Budve, Pljevalja, Zete, pa sve do Podgorice", piše u saopštenju. 

Istiće se da lider Demokratskog fronta i predsjednik Nove srpske demokratije Andrija Mandić ima puno povjerenje, ali i podršku Slobodne Crne Gore, kao čovjek koji je godinama bio na braniku vrijednosti tradicionalne Crne Gore, ali i kao čovjek koji nije mijenjao svoje stavove, niti uzmicao pred silom i mafijom režima Mila Đukanovića.

"Najzad, kao mlada, ali ozbiljna i odgovorna politička partija s ponosom stajemo rame uz rame uz naše saborce iz Demokratskog fronta koji će, po svemu sudeći, dati novog predsjednika Crne Gore, Andriju Mandića", naglašava se u saopštenju. 

Пратите нас на

Коментари5

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније