Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

[ M.M.Lj. ]

15. 07. 2022. 11:00 >> 12:53
6

KRIVOKAPIĆ

"Može se ići na izbore 23. oktobra"

Ministar vanjskih poslova Ranko Krivokapić kazao je da nije siguran da će danas biti inicijative o skraćenju mandata Skupštini. Istakao je da se može se ići na izbore 23. oktobra zajedno s lokalnim izborima u 14 opština.

Odgovarajući na pitanje o Temeljnom ugovoru, Krivokapić je kazao da je ostalo pitanje političke i pravne važnosti odluke koja je donešena. 

"Ta odluka nije verifikovna, da vidimo ima li prostora da se Crna Gora vrati na evropski put. Odluka o Temeljnom ugovoru nije donešena kvalifikovanom većinom, kako je bilo definisano koalicionim sporazumom i da premijer treba da odluči da li je ugovor usvojen”, kazao je on.

Komentarišući inicijativu Demokrata da bi najbolje bilo da premijer Dritan Abazović nakon izbora pravosudnih organa podnese ostavku, on je kazao da to ima dobrih i loših strana.

“Treba da odlučite hoćete li tu politiku ili onu koju je Vlada napustila. Može se ići na izbore 23. oktobra zajedno sa lokalnim izborima u 14 opština”, istakao je Krivokapić.

Пратите нас на

Коментари6

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније