Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

[ M.V. ]

18. 01. 2022. 23:19 >> 23:26
10

MANDIĆ PORUČIO

"DF nikada neće izdati narodnu pobjedu od 30.avgusta"

Demokratski front (DF) nikada neće izdati narodnu pobjedu od 30.avgusta 2020.godine koju su premijer Zdravko Krivokapić i potpredsjednik Vlade Dritan Abazović pokušali da "istope", kazao je jedan od lidera Fronta i čelnik Nove srpske demokratije Andrija Mandić. On je rekao da su konferencije za novinare Dritana Abazovića i Zdravka Krivokapića, juče i danas, najbolje lice i naličje aktuelne Vlade Crne Gore.

"Demokratski front je upozoravao da će se ovo jednom završiti i od nekadašnje velike ljubavi i grljenja stigli smo dotle da padaju niski udarci, šire se svakakve izmišljotine i padaju teške optužbe. Nije bilo teško zaključiti da će se na kraju sve i tako odigrati. Demokratski front je imao dovoljno politićkog iskustva da zna u kojem pravcu se kretala ova lađa od samog početka otkako je konstituisana. Pokušali su njih dvojica da veliku narodnu pobjedu od 30.avgusta 2020.godine nekako 'istope', kao kocku šećera u mutnoj vodi. Ali građani Crne Gore moraju da znaju da postoji Demokratski front, i da on nikada neće izdatI", naveo je Mandić za TV Prva. 

Kako je poručio, vidi se da nije baš lako realizovati sve što je neko zamislio da može da uradi.

"Ako se vratimo unazad 15 mjeseci i onog grljenja, kada su uspjeli Krivokapić i Abazović da isključe koaliciju 'Za budućnost Crne Gore' iz izvršne vlasti,. tada su bili srećni, mislili su da su stigli do cilja. A danas ih mi gledamo onako tužno i vjerujte - da nije u pitanju politička tragedija zbog pobjede od 30. avgusta - ovo bi bila velika društvena komedija gdje bi svako mogao da se nasmije glavnim akterima predstave koja se završava ovako neslavno", poručio je Mandić.

Пратите нас на

Коментари10

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније