Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Podgoricom

M.L.B.

25. 06. 2024. 16:51 >> 16:51
Čitaj mi:

PODNIJELI INICIJATIVU

Mašković: Vjerujem da će Podgoričani na birališta krajem septembra

Od danas teče rok za zakazivanje sjednice Skupštine Glavnog grada na kojoj će se odlučivati o inicijativama za razrješenje gradonačelnice i skraćenje mandata Skupštini koje smo danas stavili u skupštinsku proceduru, saopštio je odbornik SD-a u Skupštini Glavnog grada Miloš Mašković.

Kako pojašnjava to znači da sjednica mora biti zakazana najkasnije za 30 dana, a može biti i prije.

“Inicijativu su potpisali odbornici SD-a, SDP-a, LP i DPS-a, što je dovoljan broj za zakazivanje sjednice na kojoj će se, uvjereni smo, staviti tačka na nedoraslost Pokreta Evropa sad da upravlja složenim sistemom Glavnog grada, koji su uspjeli da za samo godinu dana bace na koljena”, navodi Mašković.

On vjeruje da će građani već krajem septembra izaći na birališta.

“I da će se adekvatno izjasniti o radu svih nas u prethodnom periodu, a zbog straha od suda građana događaju se mnoge opstrukcije i vrše pritisci kako bi se prikrio rapidan pad PES-a započet na lokalnim izborima u Budvi”, zaključio je Mašković.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније