Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Podgoricom

M.M.Lj.

25. 06. 2024. 13:26 >> 13:26

odgovor

Borovinić Bojović: O našem radu će suditi građani, DPS-om će se baviti tužilaštvo

Predsjednica Skupštine Glavnog grada Jelena Borovinić Bojović saopštila je da joj je drago da u jučerašnjem saopštenju DPS-a, koje je više sati sastavljao pa potpisao kompletan Gradski odbor uz asistenciju vrha stranke, nije naveden bukvalno nijedan negativan argument o njenom predsjedavanju Skupštinom Glavnog grada niti mom radu generalno.

 

“Saopštenje DPS-a je ispražnjeno od argumentacije, a napunjeno je insinuacijama, uvredama i ljutnjom na mene. I moram kazati da to ne zamjeram. Moja ideja da se za potrebe DPS osnuje savjetovalište za odvikavanje od vlasti, građani su doživjeli kao dobar i duhovit predlog”, kazala je ona.

Smatra da je to razljutilo njene kolege.

“U saopštenju ove stranke upitali su me da im navedem samo jednu opštinu u kojoj je DPS pokušavao da zadrži vlast poslije izbora. Eto, i DPS je uspio da nasmije građane. Ovo pitanje nije duhovito ali jeste smiješno. Posebno kad se ima u vidu da ga postavlja Gradski odbor Podgorice - grada u kojem je DPS mjesecima odugovlačio primopredaju vlasti po instrukcijama Mila Đukanovića. To je psihopatološki primjer pokušaja da se u foteljama, uprkos volji građana, ostane makar dan duže”, kazala je Borovinić Bojović.

Poručila im je da nije ona kriva što ne mogu da vladaju doživotno.

Nisam ja kriva što su vam stariji obećavali blistave karijere sa malo truda i mnogo novca i uživanja na račun građana.

“Jelena Borovinić Bojović je ljekarka, koja svoj poziv obavlja paralelno sa vršenjem funkcije predsjednice Skupštine. Dakle, svuda u službi građana. Tridesetavgustovska većina nije se okupila u mržnji prema vama, nego u ljubavi prema Crnoj Gori, i pokušaju da Crnu Goru spasi od vašeg bezakonja i gramzivosti, od kojeg niste poštedjeli ni narod, ni državu, ni Crkvu”, kazala je ona.

Istakla je da će o radu sadašnje vlasti suditi građani Podgorce.

“O našim rezultatima krajnju riječ imaće građani, dok se učincima sistema vaše vladavine danas bavi tužilaštvo, a reforme se sprovode uz snažnu podršku naših zapadnih partnera.  Kada su u pitanju rejtinzi i popularnost, DPS ima dobar rejting ali na Skaj aplikaciji, ne i kod građana”, kazala je ona i dodala:

“ I dok govorite o krvnim osvetama, radikalnim odgovorima, dok umjesto argumentacije birate insinuacije i uvrede, samo pokazujete da niste mrdnuli sa pozicija ekstremizma zbog kojih smo vas mi građani i građanke Crne Gore poslali u opoziciju. A mnoge od vas i u političku prošlost.”

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније