Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Podgoricom

[ R.B. ]

22. 11. 2022. 21:05 >> 22:04

MILjANIĆ U "MREŽI"

Nastaviće sa izgradnjom groblja na Ćemovskom polju

Direktor Pogrebnih usluga Podgorica, Srđan Miljanić, saopštio je u emisiji "Mreža" da će sjutra biti nastavljena izgradnja novog groblja na Ćemovskom polju, koja je 20-ak stopirana zbog spora sa Željezničkom infrastrukturom.

Miljanić je kazao da nijesu mogli da pretpostave da će biti stopirana izgradnja, s obzirom na to da je lokacija određena po svim važećim propisima, te da je tretirana Zakonom o izgradnji i planiranju.

On je demantovao da je zemlja gdje je predviđeno groblje državna i istakao da se radi o posjedu Glavnog grada.

Direktor Pogrebnih usluga je kazao i da je ranžirna stanica upisana 1984. godine, te da se od tada prenosi iz jednog u drugi planski dokument.

"Od tada, niko nije pokazao inicijatiu za realizaciju tog projekta. Da bi se projekat realizovao, potrebno je napraviti idejno rješenje, reviziju projekta... Ne može se napraviti za mjesec dana, a kompletna dokumentacija se naazi na sajtu Glavnog grada", rekao je Miljanić i istakao da oni rade objekat od javnog interesa.

Sagovornik "Mreže" je naveo da bi groblje bilo već gotovo, da nije bilo zastoja.

Saopštio je i da je gotovo 210 ukopnica, da građevinski radovi na kapelama gotovo završeni, a saobraćajnice spremne za afaltiranje.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније