Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Podgoricom

[ M.L.B. ]

18. 08. 2022. 07:50   >>  07:52

VUKOVIĆ SAOPŠTIO

Prihodi Podgorice premašiće 100 miliona eura

Prvi put u istoriji, realizacija budžeta Glavnog grada premašiće 100 miliona eura, saopštio je gradonačelnik Podgorice Ivan Vuković.

Podjsetio je da u godini kada su preuzeli upravljanje gradom, realizacija budžeta bila je 60 miliona eura.

“Uprkos opstrukcijama prethodne Vlade, koroni i globalnim ekonomskim poremećajima, Podgorica nezaustavljivo grabi naprijed”, poručio je Vuković.

Bivši ministar ekonomskog razvoja Jakov Milatović napisao je na Tviteru da je  normalno da budžet glavnog grada iz godine u godinu raste. 

"Znam da je neustavni gradonačelnik politikolog - ali neko od savjetnika mu je mogao objasniti da je normalno da budžet glavnog grada iz godine u godinu raste - posebno u kontekstu ogromnog priliva ljudi iz drugih opština u PG - što utiče na rast ekonomske aktivnosti", naveo je Milatović.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније