Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

A.M. [ Portal VBP ]

06. 08. 2024. 21:42 >> 22:39
Čitaj mi:

djeca i džokej

Povrijeđeni na trci konja Brčvakovim helikopterom prebačeni u bolnicu

Troje djece i džokej, koji su prije nekoliko dana povrijeđeni kada je na trkama u Bijelom Polju konj u galopu uletio u masu su dobrog zdravstvenog stanja, a portal Volim Bijelo Polje prenosi da su do zdravstvene ustanove prebačene helikopterom humaniste Hajriza Brčvaka.

Brčvak je za VBP portal kazao da mu je drago što je obezbijedio brz transport za povrijeđene.

"Kao da me Bog dragi poslao na Lađevce, istog sekunda sam reagovao kada sam čuo za povrijeđenu djecu i džokeja. Najmanje što sam mogao da uradim je da organizujem dva leta za povrijeđene. Oni su sa doktorima letjeli do Beranske bolnice, a ja sam ostao na Lađevcima. Drago mi je što čujem da su povrijeđeni dobro i da se oporavljaju" kazao je Brčvak za VBP portal.

Direktor beranske bolnice Milorad Magdelinić saopštio je za VBP portal da su zbrinute tri osobe koje je povrijedio konj, kao i džokej koji je povrijeđen prilikom pada sa istog.

"Troje djece je pregledano, jedno dijete smo istog dana uputili na kućno liječenje, dok je dvoje bilo u bolnici do juče. Povrede je zadobio i momak koji je jahao konja pa sa istog pao, on je još uvijek u bolnici. Svima su bile lakše povrede, uglavom glave i trupa" kazao je Milorad Magdelinić.

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније