Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

K. J.

05. 07. 2024. 14:29 >> 14:46
Čitaj mi:

RAZGOVOR SA ŠARANOVIĆEM

Radović predao dužnost Brđaninu

Izvršena je primopredaja dužnosti između dosadašnjeg vršioca dužnosti direktora Uprave policije Aleksandra Radovića i Zorana Brđanina, koji prema presudi Upravnog suda nastavlja mandat na poziciji direktora Uprave policije, saopšteno je iz Minisatrstva unutrašnjih poslova.

Kako je saopštio ministar tog resora Danilo Šaranović, ovo je posljedica opredjeljenja Vlade Crne Gore da poštuje sudske odluke.

"Nakon obavljene tehničke primopredaje bila je prilika da porazgovaramo o prioritetima rada, već sprovedenim reformama i planiranim brojnim aktivnostima usmjerenim na unapređenje rada Uprave policije u svim oblastima. Bez obzira što su se od formiranja ove Vlade dogodile tri tranzicije na poziciji direktora, postignuti rezultati govore da gradimo sistem koji je funkcionalan, otporan i spreman da odgovori na sve izazove koji se pred nama nalaze", navodi Šaranović.

Naglasio je da je sa sva tri direktora imao profesionalnu i saradnju usmjerenu na dobrobit sistema, jer je fokus na postizanje pune funkcionalnosti cijelog organa odraz i lične i kolektivne odgovornosti.

"Tim putem nastavljamo i dalje, jer su svaka funkcija i mandat prolazni, a postignuti rezultati jedino što ostaje i iza sistema i pojedinca", zaključuje Šaranović.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније