Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Region

M.V. [ MUP Srbije/Tanjug ]

08. 07. 2024. 13:58 >> 13:58

dačić

Odlikovan žandarm povrijeđen u terorističkom napadu u Beogradu

Ministar policije Srbije Ivica Dačić uručio je danas plaketu za hrabrost žandarmu Milošu Jevremoviću koji je povrijeđen u terorističkom napadu ispred izraelske ambasade u Beogradu 29. juna.

"Za ovaj trenutak želimo da mu uručimo jednu plaketu za izuzetnu hrabrost i posvećenost u obavljanju policijskog posla, da ima za uspomenu na izlazak iz bolnice", rekao je Dačić, koji je dočekao Jevremovića zajedno za njegovim kolegama u Odredu Žandarmerije u Beogradu.

Dačić je prethodno istakao da je herojski pripadnik Žandarmerije Miloš Jevremović izašao iz bolnice nakon uspješne operacije.

Komandant Žandarmerije Saša Kosović istakao je da je Jevremović tog 29. juna pokazao veliku hrabrost, odlučnost i smirenost, kao i da je ispoštovao sve procedure.

"Mi kao policijski službenici Žandarmerije i Ministarstva unutrašnjih poslova možemo samo da se divimo tom činu“, izjavio je Kosović i zahvalio se povrijeđenom pripadniku ove jedinice za sve što je uradio za Srbiju, MUP i Žandarmeriju.

Kosović je poželio Jevremoviću brz oporavak, a potpredsjedniku Vlade i ministru unutrašnjih poslova Ivici Dačiću se zahvalio na podršci.

Ministar Dačić se zahvalio lekarima u Urgentnom centru koji su liječili povrijeđenog pripadnika Žandarmerije.

Ovom prilikom, ministar je obišao i 36 remontovanih vozila dodijeljenih Žandarmeriji, a koja su im neophodna za svakodnevni rad.

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније