Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

B.B.

04. 07. 2024. 13:23 >> 13:23
Čitaj mi:

URA o napadu na čuvara šuma

Sa novom Vladom se vratili šumarska i šljunkarska mafija

Sa Vladom Milojka Spajića vratili su se na velika vrata šumarska i šljunkarska mafija, istakli su iz Građanskog pokreta URA osuđujući sinoćno prebijanje zaposlenog u Upravi za šume, prilikom kojeg je i njegovo vozilo znatno oštećeno.

Iz URA-e dodaju da izgledaju uzaludno napori novog rukovodstva i zaposlenih u Upravi za šume, kao i ekoloških aktivista, kada nema osjećaja da cijeli državni aparat stoji iza njih, kao što je to bio slučaj tokom 43. Vlade Dritana Abazovića.

"Sa Spajićem su se u korita rijeka vratili bageri i kamioni, u šumama su se razgoropadile šumokradice, ekološki kriminal je ponovo uzeo maha, a devastacija širom države došla do zenita. Tokom rada 43. Vlade i intenzivne borbe brojnih institucija sistema, ekološki kriminal bio je na izdisaju, a sada su se nelegalna eksploatacija šuma i šljunka vratili na staro. Ono na što smo ranije upozoravali, sada se ostvaruje", zaključili su u GP URA.

Pozvali su državu da obezbijedi bezbjednost i stane iza ljudi koji se bore protiv ovog vida kriminala.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније