Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

B.Č.J.

24. 03. 2024. 11:54 >> 13:45
7
Čitaj mi:

MANDIĆ POLOŽIO VIJENCE

Sa pijetetom se sjećamo svih koji su svoj život dali u odbrani zajedničke države, kao i nevinih žrtava

Sa pijetetom se sjećamo svih koji su svoj život dali u odbrani zajedničke države, kao i nevinih civilnih žrtava, istakao je predsjednik Skupštine Crne Gore Andrija Mandić.

Mandić je danas, kako je saopšteno iz Skupštine Crne Gore položio vijenac u kasarni Danilovgrad u znak sjećanja na nevine žrtve i heroje koji su prije 25 godina branili nebo i granice Savezne Republike Jugoslavije.

Predsjednik Skupštine je vijenac posvetio "Herojskim braniocima Crne Gore 1999. godine" i prvoj žrtvi NATO bombardovanja, vojniku Saši Stajiću, ističući da se sa pijetetom sjećamo svih koji su svoj život dali u odbrani zajedničke države, kao i nevinih civilnih žrtava.

"Posebno ističemo činjenicu da je ovo prvi put da visoki državni funkcioner Crne Gore odaje poštovanje nevinim žrtvama i herojima odbrane zemlje 1999.", zaključuje se u saopštenju Skupštine Crne Gore.

Mandić položio vijenac i u kasarni Masline

Povodom 25 godina od početka NATO bombardovanja SRJ, predsjednik Skupštine Crne Gore Andrija Mandić položio je vijenac i u kasarni Masline u Podgorici.

"Predsjednik Skupštine Crne Gore Andrija Mandić položio je danas vijenac u kasarni Masline u znak sjećanja na nevine žrtve i junake koji su prije 25 godina branili nebo, kopno i more Savezne Republike Jugoslavije", navodi se u saopštenju Skupštine Crne Gore.

Mandić je vijence posvetio "Herojima odbrane naše zemlje 1999. godine", ističući "da se sa ponosom sjećamo junaka koji su dali sve, uključujući i vlastiti život u odbrani naše zajedničke zemlje".

Пратите нас на

Коментари7

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније