Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

Б.Б.

31. 07. 2023. 16:06 >> 16:07

NVO MANS

Ističe mandat Savjetu ASK-a, a još bez odluke o Đukanoviću i Abazoviću

U NVO Mans napominju da ističe mandat Savjetu Agencije za sprječavanje korupcije, a još nema odluke ni o bivšem predsjedniku Crne Gore, ni o aktuelnom premijeru.

"Puni pohvala za sopstveni rad, kažu da ASK "postaje svetionik u sistemu prevencije i borbe protiv korupcije, kako u Crnoj Gori, tako i na regionalnom i međunarodnom planu", navode u objavi Mansa na Tviteru.

Podsjećamo NVO Mreža za afirmaciju nevladinog sektora (MANS) predala je u aprilu 2022. Agenciji za sprječavanje korupcije zahtjeve za pokretanje postupka protiv Dritana Abazovića, tada potpredsjednika Vlade Crne Gore i Filipa Adžića, njegovog savjetnika, jer nisu odbili poklon u vidu plaćenog putovanja i troškova boravka u Dubaiu i Abu Dabiu (UAE) u decembru 2021.

Protiv Mila Đukanovića podnijeta je prijava da je za privatne potrebe koristio službeni avion Vlade Crne Gore.

 

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније