Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

Т.Г.

31. 05. 2023. 14:21 >> 14:31
1

NA 22. REDOVNOJ SJEDNICI

Budvanska rivijera izabrala novi Odbor, u ime države Pejović, Rađenović i Krivokapić

Skupština akcionara Hotelske grupe (HG) Budvanska rivijera AD Budva na održanoj 22. redovnoj godišnjoj sjednici imenovala je članove novog Odbora direktora.

"Odlukom Skupštine akcionara u novi Odbor direktora Društva imenovani su Mijomir Pejović, Krsto Rađenović i Igor Krivokapić, kao predstavnici državnog kapitala, Vladimir Sekulić, ispred MKG Properties i Jovan Purar kao predstavnik Tandexon limited", saopšteno je iz HG Budvanska rivijera.

Kako se ističe,  na 22. redovnoj sjednici akcionari jednoglasno usvojili Godišnje finansijske iskaze i Izvještaj menadžmenta za 2022. godinu i Izvještaj o poslovanju za 2022. godinu.

"Akcionari su se upoznali s Izvještajem revizora za 2022. godinu i imenovali revizora Društva za 2023. godinu", ističe se u saopštenju. 

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније