Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

[ M.M.Lj. ]

03. 12. 2022. 13:22   >>  16:25

PODGORICA

Knjige, rukotvorine, ukrasi i lica Javnog servisa na diplomatskom bazaru

Radio i Televizija Crne Gore učestvuje na 14. humanitarnom diplomatskom bazaru koji se održava u BIG Fashion centru u Podgorici. Zaposleni u Javnom servisu lijepim i prijemčivim rukotvorinama, kolačima, knjigama, potrudili su se da štand privuče što više ljudi kako bi se skupio novac za one kojima je najpotrebniji.

Atmosferu je zagrijao i Knez koji se veselio sa našim predstavnicima na Bazaru.

“Kao i svake godine, potrudili smo se da novac ide tamo gdje je najpotrebnije, a pogotovo treba da dotiče žene. Ove godine smo se opredijelili za dječiju bolnicu, za neonatologiju sa partnerima iz UNICEFća. Takođe, novac će ići školama u Eisnu, Bioču, kao i za NVO kuća životinja, zavisno od toga koliko nam prikupljena sredstav omoguće”, kazala je jedna od organizatorki Elena Savković.

Psihološkinja u Radio i Televiziji Crne Gore Jelena Milutinović kazala je da se na štandu Javnog servisa mogu naći brojne rukotvorine kolega i koleginica, knjige, novogodišnji ukrasi i kolači.

“Imamo sve, od dekorative do minđuša koje je pravila naša koleginica Maja Lalić, knjige kolege Mija Maroša, koje već tradicionalno donira, cvijeća. Svakog trena nam stižu domaći proizvodi koje su pripremile vješte ruke naših kolega. Tu su i poznata lica koja svakodnevno gledate. Ljubitelji fudbala mogu kupiti loptu koja je posvećena Mundijalu u Kataru”, kazala je Milutinović.

Bazar organizuju Međunarodni klub žena u saradnji sa 20 ambasada i privrednih društava.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније