Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

[ M.L.B. ]

26. 10. 2021. 15:08 >> 16:35
4

REAGOVANJE

SDT: Knežević odao tajne podatke

Predsjednik Odbora za bezbijednost i odbranu Milan Knežević je ugrozio postupke koji se vode pred Specijalnim državnim tužilaštvom i iskoristio podatke koje je na sjednici saznao i prezentovao ih javnosti, saopšteno je iz SDT-a. Glavni specijalni tužilac Milivoje Katnić, zbog toga je poručio da više neće učestvovati u radu skupštinskog Odbora za bezbijednost i odbranu kojima predsjedava Knežević.

Specijalno državno tužilaštvo reagovalo je na navode koje je Knežević saopštio na konferenciji za medije.

"Uprkos obavještenju da su podaci koji će se na sjednici razmatrati tajni i da nije dozvoljeno unošenje elektronskih uređaja i snimanje toka sjednice, kao i da je zabranjeno iznošenja u javnosti podataka koji su razmatrani na sjednici, predsjednik skupštinskog Odbora na sazvanoj konferenciji za medije, saopštio je određene tajne podatke koji su prezentovani na samoj sjednici, kao i tok sjednice, što je suprotno stavu koji je iznio prije početka sjednice, i predstavlja po ocjeni Specijalnog državnog tužilaštva tešku zloupotrebu koju je predsjednik Odbora počinio i ista će biti detaljno analizirana", saopšteno je iz SDT-a.

Zbog toga, kako navode, glavni specijalni tužilac Milivoje Katnić, u narednom periodu neće prisustvovati i učestvovati u radu sjednica skupštinskog Odbora za bezbijednost i odbranu kojima predsjedava poslanik Knežević Milan.

Пратите нас на

Коментари4

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније