Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

6 u 6

27. 10. 2024. 18:00 >> 17:38
Čitaj mi:

IZBOR PORTALA

Vijesti 6 u 6: Potraga za Balijagićem još traje

Pogledajte vijesti koje su obilježile dan za nama. U rubrici "6 u 6" plasiramo pregled najvažnijih vijesti iz zemlje i svijeta koje su obilježile 27. oktobar.

Potraga za Alijom Balijagićem koji je počinio dvostruko ubistvo u selu Sokolac u Bijelom Polju i dalje je u toku. U potragu su uključene sve raspoložive policijske jedinice sjevera, od sinoć raspoređene na razuđenom terenu. Svi prilazi selu su blokirani. Područje su nadlijetali dronovi, helikopteri MUP-a, a uključena je i Vojska Crne Gore.

Načelnik Generalštaba brigadni general Zoran Lazarević tokom posjete selu Sokolac u Bijelom Polju kazao je da su pripadnici Vojske i policije uključili sve kapacitete i tehnike kojima raspolažu kako bi locirali osumnjičenog za dvostruko ubistvo u tom mjestu. Lazarević je saopštio i da će večeras u svim kućama na tom području noćiti vojnici kako bi zaštitili uplašene građane.

Osnovna škola "Krsto Radojević" u bjelopoljskom naselju Tomaševo neće raditi sve dok traje potraga za osumnjičenim za dvostruko ubistvo u selu Sokolac, potvrđeno je Portalu RTCG iz Ministarstva prosvjete, nauke i inovacija (MPNI).

Organizatori protesta “Grad za Darisa” poručili su da neće odustati dok se njihovi zahtjevi ne ispune i ne izmijeni Zakon o maloljetničkoj delikvenciji. Sa skupa je najavljeno i da će proteste preseliti u Podgoricu ispred suda koji je donio odluku da se napadač na Darisa Mujića brani sa slobode.

U meču sedmog kola Udruženja klubova Centar, između Crvene stijene i Zete, došlo je do tuče, nakon čega je meč prekinut.

Bugari su danas izašli na birališta na sedme parlamentarne izbore u četiri godine, uz slabe nade da će okončati politički zastoj u najsiromašnijoj državi Evropske unije (EU).

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније