Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

6 u 6

19. 06. 2024. 18:00 >> 18:36

IZBOR PORTALA

Vijesti koje su obilježile dan: Usvojena dva IBAR zakona

Pogledajte vijesti koje su obilježile dan za nama. U rubrici "6 u 6" plasiramo pregled najvažnijih vijesti iz zemlje i svijeta koje su obilježile 19. jun.

Poslanici crnogorskog parlamenta opet su usvojili izmjene i dopune Zakona o Sudskom savjetu i sudijama i o Zakonu o nacionalnom javnom emiteru, koje je prethodno predsjednik države Jakov Milatović vratio Skupštini na ponovno odlučivanje.

Predsjednik Skupštine Crne Gore Andrija Mandić kazao je da je Crnoj Gori sada najpotrebnija stabilnost i da će se to osigurati kroz rekonstrukciju Vlade.

Kako piše na sajtu Zavoda za hidrometeorologiju i seizmologiju jutarnja temperatura vazduha u Crnoj Gori kretaće se od 12 do 24 a najviša dnevna od 28 do 40 stepeni.

Jedna osoba stradala je u saobraćajnoj nesreći koja je dogodila oko 10.30 sati, u mjestu Jezerca, na magistralnom putu Kolašin - Mateševu.

Znojenje hladi tijelo, a znoj tIJelo luči preko žlIJezda koje prekrivaju kožu. Znoj se uglavnom sastoji od vode, ali sadrži i soli, šećer i neke hemikalije. Kada se znojimo, tjelesna temperatura opada. Kada vježbate, sasvim je normalno da se mnogo znojite, ali ponekad, prekomerno znojenje može doći nenajavljeno i da bude prilično neprijatno, ali na sreću postoje načini da se to spriječi.

Samo tri minuta je trebalo Hrvatskoj da sačuva svoju mrežu i sa velika tri boda da već "jednom nogom" bude u doigravanju. Međutim Klaus Đasulja veteran njemačkog Darmštata je izrastao u heroja Albanije, iako je do 93. minuta bio tragičar budući da je njegovim autogolom upravo Hrvatska preokrenula rezultat i povela sa 2:1.

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније