Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Tenis

Л.К. [ Beta ]

18. 01. 2023. 15:53 >> 15:49

MELBURN

Kolins do trećeg kola Australijan opena

Američka teniserka Danijel Kolins plasirala se danas u treće kolo Otvorenog prvenstva Australije, nakon što je u Melburnu pobijedila Čehinju Karolinu Muhovu sa 6:7 (1), 6:2, 7:6 (6)

Meč između Kolins i Muhove, 11. i 133. teniserke svijeta trajao je dva sata i 55 minuta.

Muhova je u finišu prvog seta vodila sa 5:2, da bi četiri vezana gema osvojila Kolins. Set je riješen u taj-brejku koji sa 7:1 dobija češka teniserka.

Kolins sa dva napravljena brejka dobija drugi set, dok su u narednom setu teniserke po jednom došle do brejka. Meč je odlučen u super taj-brejku koji je rezultatom 10:6 pripao Kolins.

Američka igračica u trećem kolu igra protiv 22. nositeljke Kazahstanke Elene Ribakine.

Plasman u treće kolo izborile su i dvostruka šampionka Australijan opena Bjeloruskinja Viktorija Azarenka i američka teniserka Bernarda Pera.

Azarenka je savladala argentinsku igračicu Nadiju Podorošku sa 6:1, 6:0. Bjeloruskinja, koja zauzima 24. mesto na WTA listi, u trećoj rundi igra protiv 10. nositeljke Medison Kiz iz SAD.

Pera je bila bolja od Kineskinje Džen Cinven sa 6:4, 6:4, i u trećem kolu igra protiv sunarodnice i sedme nositeljke Koko Gof.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније