Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Rukomet

Н.Р.

11. 06. 2023. 15:55 >> 15:56

NAREDNE SEZONE

Rukometašice Budućnost Bemaksa među devet sigurnih učesnika LŠ

Ženski rukometni klub Budućnost Bemaks jedan je od devet klubova koji su sigurni učesnici EHF Lige šampiona za narednu sezonu, saopšteno je iz podgoričkog kluba.

Sigurno učešće u najkvalitetnijem klupskom takmičenju na Starom kontinentu, osim Budućnosti, imaju još Odenze, Esbjerg (Danska), Mec (Francuska), Bitigham (Njemačka), Đer (Mađarska), Vajpers (Norveška), CSM Bukurešt (Rumunija) i Krim Merkator (Slovenija).

Ukupno 21 tim prijavio se za nastup u EHF Ligi šampiona naredne sezone, a 21. juna biće poznato kojih sedam klubova će se uz devet sigurnih učesnika, naći na žrijebu 27. juna u Beču.

Na spisku timova koji su se prijavili za učešće, a dolaze iz država koje imaju najmanje jednog predstavnika u grupnoj fazi su: Ikast (Danska), Brest, Nant (Francuska), FTC, DVSC (Mađarska), Stohamar, Sola (Norveška) i Rapid Bukurešt (Rumunija).

U trećoj grupi prijavljenih za učešće su timovi iz država koji nemaju sigurnog učesnika Lige šampiona, a to su Lokomotiva Zagreb (Hrvatska), Lublin (Poljska), Savehof (Švedska) i Kastamonu (Turska).

Sistem takmičenja ostaje nepromijenjen, pa će žrijebom 27. juna biti određeni sastavi dvije grupe sa po osam timova.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније