Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Rukomet

S.V.

13. 10. 2024. 16:25 >> 16:24

LIGA ŠAMPIONA

Popović: Nismo mogle fizički da pariramo Ludvigsburgu

Budućnost je doživjela drugi najubjedljiviji poraz u "Morači" u istoriji kluba. Ludvigsburg je slavio 36:25 i pokazao zašto je prošle godine igrao finale Lige šampiona.

Šefica stručnog štaba Bojana Popović kazala je da su njene izabranice izbubile bitku na fizičkom planu, te da su uz to podbacile u odbrani.

"Bila je ovo teška utakmica za nas protiv fizički veoma zahtjevne ekipe, koja je prošle sezone igrala u finalu Lige šampiona i zadržala većinu igračica iz tog sastava. U odbrani nijesmo bile na nivou kao u prošloj utakmici protiv Đera. Pokušala sam sa dosta izmjena, ali nijesmo zaustavile odličan napad protivnika, uz to bilo je i mnogo grešaka u napadu. Izgubile smo kontrolu u drugom poluvremenu, nijesmo koristile sjajne situacije koje smo stvarale i to nas je odvelo u loš osjećaj, odnosno ubjedljiv proaz. Izgubile smo energiju uprkos brojnim izmjenama, a fizički nijesmo mogle da pariramo protivniku koji je bolji od nas. Ključan je bio početak drugog poluvremena", kazala je Popović.

I desno krilo Nina Bulatović ističe da je previše 36 promljenih golova.

"Nijesmo odigrale na očekivanom nivou, naročito se to odnosi na odbranu u kojoj možemo da odigramo mnogo bolje. Definitivno je naša loša odbrana odlučila pobjednika", kazala je Bulatović.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније