Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Ostali sportovi

D.P.

27. 06. 2024. 17:03 >> 17:11

"Lovćen osiguranje" uručilo poklon olimpijskom timu Crne Gore

Zvanično osiguranje Crnogorskog olimpijskog komiteta (COK), Lovćen osiguranje, i ove godine pruža podršku našem timu.

Kao i u prethodnoj deceniji tako i ovog puta Lovćen je, kao vjerni prijatelj COK-a, poklonio osiguranje za kompletni crnogorski olimpijski tim koji će nas predstavljati na Olimpijskim igrama u Parizu.

Tim povodom, izvršni direktor Lovćen osiguranja, Matjaž Božič, svečano je uručio vaučer osiguranja predsjedniku COK-a, Dušanu Simonoviću na događaju koji je organizovan u sali "Ksenija“ hotela "Hilton“ u Podgorici.

Na prikladnoj svečanosti, kojoj su uz predstavnike Lovćen osiguranja, COK-a i brojnih medija, prisustvovali naši olimpijci, bokserka Bojana Gojković i vaterpolisti Dušan Matković i Stefan Vidović, Simonović je istakao je veliku zahvalnost dugogdišnjem partneru na još jednom gestu za poštovanje.

"Više od 10 godina unazad Lovćen osiguranje je partner i donator Crnogorskog olimpijskog komiteta i njihova pomoć nam je u godinama koje su za nama puno značila. Nije Lovćen osiguranje sponzor samo COK-a, nego i mnogih drugih timova, saveza i pojedinaca u crnogorskom sportu i ja im zaista ovom prilikom iskazujem posebnu zahvalnost i poštovanje prema onome što čine kao društveno odgovorna kompanija i pažljiva kompanija sa ugledom koji i u zemlji i u inostrastvu puno znači. Mi volimo da smo uz najbolje, a i oni vole da su uz najbolje, zato su sa nama danas ovdje zato su uz crnogorski olimpijski tim. Vjerujem da ćemo ovu saradnju nastaviti, još snažnije i jače, a ovaj gest je zaista jedan nevjerovatno empatičan prema našim sportistima i zato izaziva posebnu emociju i zahvalnost. Hvala vam na svemu do sada, nastavićemo sa istom snagom, sa istom energijom, sa novom energijom, kako kaže naš slogan. Da bude srećno našim sportistima u Parizu i da se sigurno osjećaju uz Lovćen osiguranje“, kazao je Simonović.

Izvršni direktor Lovćen osiguranja, Matjaž Božič, naglasio je da Lovćen kao kompanija na sport gleda kao idealno sredstvo za promociju zdarvih izbora i stilova života.

„Izuzetno mi je zadovoljstvo što danas, ispred Lovćen osiguranja, mogu izraziti ponos i radost što smo dio ove dugogodišnje, lijepe sportske priče. Sport nije samo igra, već i način da se promovišu zdravi izbori i stilovi života, i grade vrijednosti koje nas oblikuju kao bolje ljude i snažniju zajednicu. Naša podrška Crnogorskom olimpijskom komitetu nije slučajna, već proizlazi iz našeg dubokog uvjerenja da je važno pružati podršku i sigurnost našim sportistima na svakom koraku njihovog puta. Naša misija je da budemo pouzdan partner ne samo crnogorskom sportu, već cijeloj zajednici. Posebno smo ponosni što možemo pomoći sa osiguranjem sportista i crnogorske olimpijske delegacije koji će predstavljati CG na ljetnjim olimpijskim igrama u Parizu. Ova podrška je naš način da pokažemo koliko vjerujemo u njih, i koliko smo posvećeni njihovom uspjehu i sigurnosti.Želim svim sportistima puno sreće i uspjeha u Parizu, znajući da iza njih stoji čitava nacija, i da smo mi, kao Lovćen osiguranje, ponosni što smo dio njihovog putovanja. Hvala vam što ste ovdje danas i što zajedno stvaramo bolju i sigurniju budućnost za sve“, istakao je Božič.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније