Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Ostali sportovi

Мина [ R.B. ]

16. 09. 2022. 10:13 >> 10:11

U PODGORICI

Finalni tekbol turnir u nedjelju

Finalni turnir tekbol Montenegro ljetnje sezone biće održan u Podgorici, na Trgu Svetog Petra, saopšteno je iz Tekbol saveza.

Turnir će okupiti osam najkvalitetnijih igrača u singlu, kao i po osam parova u mješovitoj i konkurenciji  dječaka.

Saopšteno je da su prijave za muški dubl otvorene za sve.

Član podgoričke ekipe Kurjaci Marko Žarković kazao je da su im pobjede na prva tri turnira podigle samopouzdanje.

"Naravno, ima prostora još za napredak i očekujemo da ćemo do 18. septembra biti u potpunosti spremni za završni turnir u Podgorici. Očekujemo veliku borbu i daćemo sve od sebe kako bismo ostali neporaženi, a svjesni smo da to neće biti lako", rekao je Žarković.

Podgorička ekipa, koja je i na predstojećem finalu jedan od favorita, bila je pobjednik uvodna dva turnira u dublu, na Luštici i u Kolašinu, kao i najbolja na posljednjem turniru zimske sezone.

Kurjaci su bili i polufinalisti internacionlanog Volcano TEQ turnira u Ulcinju, uz tri najbolja tima na svijetu, reprezentacije Srbije, Francuske i Mađarske.

Pomoćnik sekretara za kulturu i sport Glavnog grada, Miloš Antić, kazao je da je zadovoljstvo biti domaćin završnog turnira tekbol sezone u Crnoj Gori.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније