Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

S.V.

24. 04. 2024. 13:16 >> 14:57

MAKABI IMA BREJK PREDNOSTI

Ataman: Ako ne odemo na fajnl-for, napuštam Panatinaikos

Trener Panatinaikosa Ergin Ataman kazao je nakon poraza od Makabija u prvoj utakmici četvrtfinalne serije Evrolige, da će napustiti kormilo grčkog velikana ako ne izbore plasman na fajnl-for.

"Zeleni" su sinoć poraženi od Makabija u Atini 91:87, pa tim iz Tel Aviva ima brejk prednosti.

"Obećao sam svim ljudima ovdje da ćemo otići na fajnl-for. To je moje obećanje. Ništa nije osvojeno, ništa važno. Sada je 0:1. Ako ne odemo na fajnl-for, neću biti u Panatinaikosu naredne godine", rekao je Ataman na konferenciji za medije.

On je stigao u Panatinaikos minulog ljeta, uz velike ambicije.

Turski stručnjak je da puta pokorio Evroligu sa Efesom.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније