Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

В.Г.

11. 02. 2023. 14:34 >> 14:28

NBA

Dončić o Irvingu: Biće zanimljivo igrati sa njim

Dalas je sinoć bio bolji od Sakramneta 122:114, a Luka Dončić nije igrao zbog povrede pete.

Ipak, on je u razgovoru za ESPN, nakon meča govorio o odnosu sa najnovijim pojačanjem Kajrijem Irvingom, koji je napustio Bruklin i priključio se timu iz Teksasa.

"Kajri je Kajri čovječe, NBA šampion. Vjerovatno najbolji "ball handler" ikada. Nevjerovatan igrač. Biće zanimljio igrati sa njim", istakao je Slovenac i dodao "nikada nisam igrao sa igračem poput Kajrija. To će očigledo zahtijevati proces rada, ali mislim da će sve biti kako treba. Obojica možemo da igramo na loptu. Sigurno ću dosta morati da učim. Osim prve sezone, nikada nisam igrao od lopte, ali sa saigračem poput njega to će biti drugačije", zaključio je Dončić.

Dončić ove sezone prosječno bilježi 33,4 poena, 8,9 skokova i 8,4 asistencije, što ga čini jednim od najkorisnijih igrača u ligi. 

Sa druge strane Irving ima nešto skromnije brojke. U prosjeku 25 poena, pet skokova i 5,4 asistencije, ali nema sumnje da će sa njim "Maveriksi" imati najveće ambicije u NBA ligi ove sezone.

Dalas se trenutno nalazi na 4. poziciji Zapadne konferencije sa skorom 31-26. 

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније