Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

N.R.

27. 04. 2024. 08:51 >> 10:39

1.cfl

Dva derbija u borbi za titulu, Budućnost dočekuje Sutjesku (RCG1), Dečić gost Mornara(TVCG2)

Još pet kola ostalo je do kraja nadmetanja u Meridianbet Prvoj fudbalskoj ligi - današnje 32. moglo bi da bude veoma važno u borbi za naslov prvaka.

Dva derbija timova iz samog vrha obilježiće ovu rundu. Svakako je u centru pažnju okršaj starih rivala Budućnosti i Sutjeske. Tim iz Podgorice u prošlom kolu je poražen od Jezera pa je Dečić preuzeo lidersku poziciju, dok je Sutjeska u odličnoj formi i novom pobjedom bih se itekako uključila u borbu za titulu. Meč je od 18 sati uz prenos na Prvom programu Radija Crne Gore.

Sat kasnije u Baru rivali će biti Mornar, koji je trenutno četvrti tim šampionata i lider Dečić, duel možete pratiti na TVCG2.

Ostala tri okršaja ove runde su od 18 sati - Petrovac -  Jezero, Jedinstvo - Arsenal i Mladost - Rudar.

Dečić je, nakon 31. kola, vodeći na tabeli sa 57 bodova.

Budućnost je druga sa 54, Sutjeska je treća sa 52, dok bod manje ima četvrtoplasirani Mornar. Jezero je peto sa 48 bodova.

Parovi

Budućnost - Sutjeska 18.00

Petrovac -  Jezero 18.00

Jedinstvo - Arsenal 18.00

Mladost - Rudar 18.00

Mornar - Dečič 19.00

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније