Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

L.V.

11. 03. 2024. 11:52 >> 11:52
Čitaj mi:

Serija a

Krstovićev trener dobio otkaz: Udario glavom fudbalera Verone

Trener Lećea, za koji nastupa naš reprezentativac Nikola Krstović, Roberto D'Aversa, koji je u nedjelju glavom udario igrača Verone, dobio je otkaz, saopštio je danas taj fudbalski klub.

"Poslije onoga što se dogodilo na kraju utakmice Leče - Verona, klub saopštava da je smijenio trenera D'Aversu", navodi se u kratkom saopštenju.

Incident se dogodio nakon posljednjeg zvižduka na utakmici koju je Leće izgubio na svom terenu od Verone. D'Aversa je tada glavom udario fudbalera Verone Tomu Anrija.

"Izašao sam na teren da spriječim isključenje svojih igrača jer je bilo dosta provokacija od strane igrača Verone u posljednjim minutima meča i poslije posljednjeg zvižduka", rekao je D'Aversa poslije meča za Skaj sport.

D'Aversa, koji je na klupi Lećea bio od juna 2023, potom se u poruci na društvenim mrežama izvinio Anriju, Veroni, njenim čelnicima, navijačima Lećea i svima u italijanskom fudbalu. 

Anri je takođe objavio poruku na društvenim mrežma.

"Ništa ne može opravdati udarac glavom dok ste na putu ka svlačionici. Srećan sam zbog osvojena tri boda", napisao je Anri.

U saopštenju objavljenom odmah posle utakmice, Leće je osudio potez svog trenera koji je, kako su naveli, u suprotnosti sa principima kluba i vrijednostima sporta.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније