Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

17. 02. 2024. 12:47 >> 12:49

PREDSJEDNIK RUDARA PORUČIO

"Nastavljamo takmičenje, dobili smo potvrdu da će situacija da se riješi"

Sada je i definitivno, Rudar će nastaviti takmičenje u Prvo fudbalskoj ligi, pošto je ekipa jutros otputovala u Bijelo Polje na duel sa Jedinstvom.

Predsjednik kluba Miloš Radanović rekao je da im je podrška Opštine dala vjetar u leđa da prelome i nastave da se takmiče, prenosi PV Portal.

"U dogovoru sa stručnim štabom i igračima odlučili smo da odigramo utakmicu prvog kola proljećnjeg dijela lige protiv ekipe Jedinstva. Pored toga što je FSCG, kao krovna organizacija, pokazao da mu je stalo do Rudara i regularnosti takmičenja, dobili smo potvrdu da će pomoći da se ova situacija riješi. Takođe imali smo inicijativu skupštinskog Odbora koju je inicirao poslanik Nikola Rovčanin. On je još jednom pokazao odgovornost i dokazao da je lokal patriota. Sinoćnje saopštenje predsjednice SO Pljevlja Jovane Tošić koja će inicirati da grad i privredni subjekti stanu iza kluba dalo nam je vjetar u leđa da prelomimo i nastavimo dalje", kazao je Radanović, prenosi PV Portal.

On je još jednom napomenuo da sadašnja uprava nije napravila dug.

"Prije svih ovih dešavanja predsjednik Opštine dr Dario Vraneš pomogao nam je da odigramo nekoliko utakmica. Ono što ću sada reći je istina. Klub je dužan novac i tu nema spora. Ova uprava nije napravila ni centa duga. Ja sam uložio svoj novac u klub sve sam, zajedno sa trenerom Vlahovićem i igračima, stručnim štabom ljudima iz kluba, uradio da se Rudar ne ugasi. Došli smo do ivice gdje se nije nazirao put za dalje. Pružena je ruka da nastavimo, i nastavićemo dok možemo. Bilo bi dobro kada bi Opština ponovo uzela klub. Ovo je velika škola, vidjeli smo ko je iskreni prijatelj Rudara i pljevaljskog sporta. Od danas najvažniji nam je Rudar i samo gledamo naše interese", rekao je Radanović.

Meč u Bijelom Polju počinje u 15 časova.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније