Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

[ Beta ]

07. 02. 2024. 17:03 >> 17:03

POSLJEDNJI DAN SUĐENJA

Alves iznosi odbranu, sud u Barseloni odbio da ga pusti uz kauciju

Brazilski fudbaler Dani Alves, optužen za silovanje, trebalo bi danas da svjedoči pred sudom u Barseloni, posljednjeg dana suđenja.

Alves će imati priliku da govori nakon što je proveo dva dana slušajući svjedočenja navodne žrtve, svjedoka i policajaca.

Brazilac je optužen za seksualni napad na ženu u noćnom klubu u Barseloni u 31. decembra 2022. godine. On poriče da je počinio bilo kakvo krivično djelo.

Tužioci traže devetogodišnji zatvorsku kaznu za Alvesa ako bude proglašen krivim, dok advokati žrtve traže da iza rešetaka provede 12 godina.

Žena koja je optužila Alvesa za silovanje svjedočila je u ponedjeljak iza zatvorenih vrata po nalogu suda. Državni tužioci zatražili su od suda da preduzme dodatne mjere za zaštitu njenog identiteta, a nakon što je prošlog mjeseca po društvenim mrežama kružio video koji navodno otkriva njen identitet.

Ona je u svjedočenju pred tužiocima prošle godine rekla da ju je Alves navodno ošamario, vrijeđao i silovao.

Alves, bivši fudbaler Barselone je u istražnom zatvoru od januara 2023. Njegovi zahtjevi da bude pušten uz kauciju su odbijeni jer su sud smatrao da postoji opasnost od bjekstva.

Dani Alves (40) je jedan od najtrofejnijih igrača u istoriji, tokom karijere osvojio je 42 titule, uključujući tri Lige šampiona sa Barselonom i dva Kupa Amerike sa Brazilom. Najveći uspjeh ostvario je igrajući za Barselonu sa kojom je osvojio 23 trofeja od 2008. do 2016. godine.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније