Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

С.В.

11. 12. 2023. 17:01 >> 17:01

"ODBRANA PODBACILA"

Ćavi: Težak udarac, ali to je naša realnost

Trener Barselone Ćavi Ernandes kazao je da su greške u odbrani koštale njegovu ekipu poraza u meču sa Đironom. On je istakao da je ovo težak udarac, ali da je to trenutno realnost.

Barsa ja u derbiju Katalonije poražena od Đirone 2:4 i propustila priliku da priđe Realu na dva boda minusa. Na drugoj strani, Đirona je lider sa 41 bodom.

"Đirona zna što radi i jako je dobra u tome. Bila je ovo izjednačena utakmica i ne bi moglo da se kaže kako je nezaslužemno ni da smo mi pobijedili. Ukoliko sam dobro pogledao statistiku poslije meča, imali smo 31 udarac na gol, što je zaista velika stvar, ali su nas greške u odbrani koštale poraza. Imali smo svoje prilike za gol, ali oni su bili učinkovitiji. Ovo je za nas težak udarac, ali i to je naša realnost. Rezultat je loš, ali nismo loše odigrali", kazao je Ćavi.

Smatra da je ekipa zaslužila više u meču sa Đironom.

"Barselona je u izgradnji. Moramo napraviti jedan korak natrag da bismo napravili dva koraka napred. Mislim da smo u ovoj utakmici zaslužili više, ali tako je to u fudbalu. Đirona ima odličnu ekipu i prva je na tabeli. A mi moramo da nastavimo da se borimo", istakao je Ćavi.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније