Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

L.V.

28. 05. 2024. 15:29 >> 16:59

JOŠ JEDNOM POKAZAO LJUBAV PREMA KLUBU

Ćavi "oprostio" Barseloni 12 miliona, pomoćnici dobijaju sve zarade

Kada je u januaru 2024. godine najavio da napušta Barselonu nakon kraja tekuće sezone, trener katalonskog tima Ćavni Ernandes je izjavio da neće ni cent uzeti od kluba koji "neće zaraditi na klupi".

Od te izjave stvar se dva puta drastično mijenjala, budući da je u aprilu mjesecu ipak dogovoreno da Ćavi ostane i naredne sezone, i to sve nakon sastanka sa predsjednikom kluba Đoan Laportom, u njegovoj vili.

Međutim samo dvije sedmice kasnije Ćavi je u izjavi za medije kazao da Barselona ima problema finansijske prilike i da će navijači morati da budu strpljivi sa očekivanjima, što nije bila "muzika za Laportine uši", pa je predsjednik kluba odlučio da ipak smjeni legendu kluba i na njegovo mjesto dovede njemačkog stručnjaka Hansija Flika.

Cijela javnost je očekivala da će uslijed ovakvog razvoja okolnosti Ćavi promjeniti odluku i tražiti obeštećenje, koje je kako prenosi "Marka" mogldo da naraste do 12 miliona eura.

Međutim Ćavi je pokazao još jednom koliko voli klub i javno na posljednjem presu rekao da nije promjenio mišljenje.

"Neće mi to biti problem. Rekao sam da ako ne nastavim ovaj posao, neću uzeti ni jedan euro od kluba. Predsjednik to zna, a pare od mog ugovora nek idu na idućeg trenera", rekao je on.

Njegovi pomoćnici sa druge strane ipak nisu htjeli da oproste klubu, i dobiće nadoknadu, koja je ipak dosta manja od onoga što je trebao da dobije Ćavi.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније