Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

L.V.

27. 05. 2024. 09:42 >> 09:46
Čitaj mi:

PORUKA ZA FLIKA

Ćavi: Moj nasljednik neka se spremi na patnju i naoruža strpljenjem

Ćavi Ernandes je sinoć posljednji put vodio ekipu Barselone, na gostovanju Sevilji i oprostio se od kluba u kojem ima status legende.

Barselona je slavila 1:2, i tako završila sezonu sa 85 osvojenih bodova, deset manje od šampiona, ekipe Real Madrida.

Nakon posljednjeg sudijskog zvižduka, sve oči su bile uprte u trenera Barselone, koji se pozdravio sa timom, kao i navijačima a potom je na presu imao poruku za njegovog nasljednika.

Kako prenose mediji, njega će na klupi zamijeniti Hansi Flik, bivši trener Bajern Minhena i selektor Njemačke.

"Želio bi da poručim novom treneru da se spremi na patnju, kao i da mora da se naoruža strpljenjem. Situacija u klubu je veoma komplikovana", kazao je Ćavi.

"Jedino što novog trenera može da spasi su pobjede", dodao je on.

Ćavi je kazao i da nije želio da napusti klub.

"Da li se osjećam sada opušteno? Ne. Želio sam na kraju da ostanem, ali mi je rečeno da ne mogu. Nekako od prvog dana svaka moja riječ izazove zemljotres i nije mi jasno zbog ćega je tako".

On je ponovo podsjetio na finansijksu situaciju u klubu, zbog čega je navodno i dobio otkaz od predsjedika Đoana Lapotre.

"Navijači moraju da znaju da je ekonomska situacija u klubu teška", kazao je Ćavi.

Na kraju rekao je i da se nada da se njegova priča u Barseloni nije završila.

"Bila bi mi najveća čast da se vratim u klub jednog dana. Vidjećemo. Odlazim pun ljubavi koju sam dobio od naših navijača i taj osjećaj me čini ponosnim", kazao je bivši trener Barselone.

Ćavi je doživio pravi ringišpil, jer je prvo u januaru najavio odlazak, da bi nakon pritiska navijača i uprave odlučio da ostane i naredne sezone, nakon sastanka kod Laporte prije mjesec dana.

Međutim nakon izjave da je Barselona u lošoj finansijskoj situaciji, Laporta je odlučio da otpusti trenera i angažuje Hansija Flika.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније