Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

В.Г.

17. 07. 2023. 19:54 >> 19:54

IMA ISKUSTVO U MLS LIGI

Runi upozorava: Mesiju neće biti lako u MLS ligi

Aktuelni trener D.C. Junajteda Vejn Runi, smatra da će se Lionel Mesi teško snaći u MLS ligi, kao i da će mu biti potrebno vrijeme da se adaptira na uslove.

Argentinac je sinoć zvanično predstavljen kao novi igrač Intera iz Majamija sa kojim je potpisao ugovor na dvije ipo godine.

U intervjuu za "Tajms", legenda Mančester Junajteda je rekao da su mnogi igrači stigli u MLS i da se bore da se prilagode i da situacija nije ništa drugačija kada je Mesi u pitanju.

"Neće mu biti lako ovdje. Zvuči ludo, ali igrači koji dođu shvataju da je to teška liga. Putovanja, različiti uslovi u različitim gradovima i puno energije i intenziteta na terenu", izjavio je Runi.

Po odlasku iz Junajteda nakon 14 godina, Runi je odigrao 52 meča za D.C. Junajted od 2018. do 2020, postigavši 25 golova, a u julu prošle godine je preuzeo klupu istog kluba.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније