Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

S.V.

27. 04. 2024. 15:19 >> 15:19

PREDSJEDNIK "CRNO-BIJELIH" POTVRDIO

Obradović produžio ugovor sa Partizanom na još dvije godine

Predsjednik Partizana, Ostoja Mijailović saopštio je da će Željko Obradović i u naredne dvije sezone predvoditi ekipu sa klupe.

"Željko Obradović je produžio ugovor na još dvije sezone. Čestitam Željku i svim navijačima Partizana, čeka nas lijep period. Mnogo smo svi zajedno radili na planu razvoja i rasta. Najgledaniji smo tim u Evropi, uspjeli smo svi zajedno na ovom projektu - od uprave, navijača, igrača, ljudi zaposlenih u klubu. Ovo je kolektivni uspjeh. Navijači uspjeh gledaju uglavnom uvijek samo kroz trofeje. Prošle sezone smo osvojiliABA ligu poslije decenije čekanja, što je veliki uspjeh", rekao je Mijailović na današnjoj konferenciji.

Prvi čovjek Partizana je poručio da Obradović zapravo može da ostane koliko god poželi.

"Svi znamo šta Željku znači Partizan i šta Partizanu znači Željko. Za dvije godine smo se odlučili jer toliko traje moj mandat. On može da ostane koliko god želi, a vjerujem da će to biti još dugo. Ovo je velika stvar za naš dalji rast i razvoj, da budemo stalni član Evrolige", rekao je Mijailović.

Obradović je istakao da je bila obostrana želja da se saradnja produži.

"Da se zahvalim predsjedniku kluba na lijepim riječima. Zahvalnost svim ljudima iz uprave što su dali saglasnost da se saradnja produži, ovo je bila oduvijek obostrana želja. Svi znaju da je ovo moj klub u kojem uživam radeći. Zahvalnost dugujem svim svojim saradnicima, igračima, svima iz Radne zajednice Partizana, ali posebna zahvalnost ljudima iz uprave koji ulažu maksimalne napore da Partizan bude veliki i uspješan. Nemoguće je izostaviti sve zbog kojih se ovo radi, a to je armija navijača. Otkako sam se vratio, cilj mi je bio da Partizan bude redovan član Evrolige. Ovo što se dešava na našim utakmicama je prevazišlo granice sporta i Partizana. Postalo je nešto veliko, ogromno. Hvala navijačima na podršci i ljubavi koju nam daju, neka tako i nastave", poručio je Obradović.

Obradović se u junu 2021. godine vratio u Partizan kada je potpisao trogodišnji ugovor.

On je do sada sa crno-bijelima osvojio titulu u ABA ligi prošle sezone, kada je bio i na korak od plasmana na fajnal-for Evrolige.

Partizan u utorak (18:30) u prvom meču polufinala regionalnog takmičenja dočekuje Budućnost.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније