Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

D.B.

08. 05. 2024. 11:15 >> 11:15

liga konferencija

Fiorentina brani gol prednosti

Klub Briž dočekuje Fiorentinu u revanšu polufinala Lige konferencija. Utakmica se igra na stadiou "Jan Brejdel" od 18 časova i 45 minuta.

Fiorentina brani 3:2 iz prve utakmice u Firenci. Pobjedonosni pogodak postigao je Enzola u 91. minutu i to nakon što je Briž izjednačio u 63. minutu sa igračem manje.

Briž  48 dugih godina čeka na novo evropsko finale, Fiorentina želi da ponovi uspjeh iz prošle sezone, ali se nada drugačijem ishodu. Belgijski velikan je u sjajnoj formi, izbio je na čelo šampionata i nada se 19. tituli, ali želi i finale UEFA Lige konferencije.

Belgijanci  igraju bez Nigerijca Onjedike, te Bojate i Mejera, ali ekipa Nika Hajena imaju raspoloženog Brazilca Igora Tijaga.

Sa druge strane, trener Vinćenco Italijano želi da se oprosti od tima sa jednim trofejom koji im je izmakao prošle godine u Pragu kada su bili poraženi od Vest Hema u borbi za pehar UEFA Lige konferencija.

UEFA Liga konferencija, polufinale

Srijeda

(2:3) Briž - Fiorentina 18.45 (AP 2)

Četvrtak

(4:2) Olimpijakos - Aston Vila 21.00 (AP2)

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније