Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

С.В.

27. 03. 2023. 11:20 >> 11:20

"JEDINSTVEN IGRAČ"

Martines: Za ekipu je veoma važno isksutvo koje ima Ronaldo

Selektor Portugala Roberto Martines kazao je da je za njegovu ekipu veoma važno iskustvo koje ima Kristijano Ronaldo.

Ronaldo je u pobjedi nad Luksemburgom 6:0 na startu kvalifikacija za EURO dao dva gola i sa 198 utakmica postao rekorder po broju nastupa za nacionalni tim.

"Kristijano je jedinstven igrač na svijetu, sa najvećim brojem nastupa za reprezentaciju. Za svlačionicu je veoma važno iskustvo koje on ima. Svi igrači imaju važnu ulogu – mlađi zbog svoje volje i motivacije, a Kristijano, Rui Patrisio i Bernardo Silva donose iskustvo. Važno je imati kompletnu svlačionicu“, rekao je Martinec, čiji tim je prethodno savladao Lihtenštajn sa 4:0.

Sljedeći meč u kvalifikacijama Portugal igra 17. juna sa selekcijom Bosne i Hercegovine kod kuće.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније