Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

И.Ш. [ Beta ]

29. 05. 2023. 17:06   >>  17:06

SELEKTOR PORTUGALA

Martines pozvao debitanta Tote Gomeša za nastavak kvalifikacija za EP

Selektor fudbalske reprezentacije Portugala Roberto Martines saopštio je danas spisak igrača za nastavak kvalifikacija za Evropsko prvenstvo, a na njemu se između ostalog nalaze debitant Tote Gomeš i proslavljeni napadač Kristijano Ronaldo.

"Tote (24), igra u Vulverhemptonu, ima različite vještine... fizički je veoma jak, ljevonog... Potrebne su nam različite vještine", rekao je Martines o odbrambenom igraču.

Fudbaleri Portugala dočekaće selekciju Bosne i Hercegovine, 17. juna, u trećem kolu kvalfikacija za Evropsko prvenstvo, a tri dana kasnije gostuju Islandu.

Portugal poslije dva odigrana meča vodi u Grupi J sa maksimalnim učinkom.

Na spisku se nalaze i povratnici, odbrambeni igrač Nelson Semedo, vezista Renato Sanšes i napadač Rikardo Orta, dok je u nedjelju kraj reprezentativne karijere objavio 30-godišnji vezni igrač Benfike Žoao Mario (56 utakmica za selekciju).

"Žoao Mario je bio dio spiska... ali moramo da poštujemo njegov izbor", dodao je Martines.

Portugal će meč protiv Bosne i Hercegovine igrati 17. juna u Lisabonu, od 20.45.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније