Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

[ L.V. ]

18. 03. 2022. 00:10 >> 00:11

LIGA EVROPE

Jarmolenko za pobjedu "Čekićara", krah ekipa iz Sevilje

Andrij Jarmolenko, ukrajinski fudbaler koji nastupa za Vest Hem, postao je heroj "Čekićara" jer je u 112. minutu meča sa Seviljom pogodio za 2:0 i tako obezbjedio prolaz dalje svojoj ekipi.

Engleska ekipa je povela u 39. minutu preko sjajnog češkog veznjaka Tomasa Sučega.

Kako je Sevilja dobila prvi meč 1:0, igrao se produžetak.

Jarmolenko je ušao sa klupe u 88. minutu umejsto Saida Benrame.

Kad je postigao gol, ukrajinski fudbaler nije slavio.

Drama u Frankfurtu: Ajntraht izbacio Betis u 122. minutu

 

Večeras definitivno nije noć za ekipe iz Sevilje, pošto je i drugi tim iz ovog grada izbačen večeras u dramatinčnoj utakmici u Frankfurtu.

Ajntraht je dobio prvo meč u gostima sa 0:1, ali su večeras primili gol u 90. minutu kad ja za goste iz Španije pogodio Borha Iglesias.

Meč je otišao u produžetak, a heroj Ajntrahta je štoper Martin Hintereger koji je u 122. minutu donio izjednačenje nakon centaršuta Filipa Kostića i samim automatski prolaz njemačke ekipe.

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније