Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

L.V.

06. 04. 2024. 18:05 >> 18:31
Čitaj mi:

PREMIJER LIGA

Goleada na Vila Parku, Vord Praus direktno iz kornera za preokret Vest Hema

Ne pet utakmica 32. kola Premijer lige koje su se igrale u terminu od 16 časova viđeno je dosta golova, lijep fudbal ali najzanimljivije je bilo na Vila Parku i Molinijeu.

U Birmingemu publika je mogla da uživa u šest golova kao i rezultatskoj klackalici.

Niko na "Vila parku" nije mislio da će njihov tim imati problema kada je Morgan Rodžers pogodio početkom drugog poluvremena za 2:0.

Ali uslijedio je blickrig gostiju koji su u nepunih deset minuta tri puta pogađali mrežu Martineza.

Prvo je Zanka pogodio, pa Mbeuomo, da bi Visa zaokružio totalni preokret.

Međutim ekipa Unai Emerija se nije predavala i Ole Votkins je svojim drugim pogotkom na meču, a 18. u prvenstvu (izjednačio sa sa Halandom). Bivši fudbaler upravo Brentforda je pogodio glavom na pas Bejlija.

Na "Molinijeu" takođe dosta preokreta i na kraju nerješeno.

Vulvse je do prednosti doveo Sarabija sa bijele tačke. U nastavku utakmice Vest Hem je bio bolji, konstantno je napadao, a to je se na kraju isplatilo jer je prvo pogodio Emerson, čiji je gol poništen zbog faula.

Deset minuta kasnije penal za "Čekićare" Kilman je igrao rugom. Odgovornost je preuzeo Lukas Paketa.

Igrao se 85. minut kad aje Džemns Vord Prous pokazao svu svoju magiju iz prekida. Vezni fudbaler Vest Hema je direktno iz kornera pogodio za totalni preokret i za špice najava Premijer lige.

Vulverhenpton je pogodio u 99. mintu, golom Kilmana glavom iz kornera, međutim nije uspio da se iskupi defanzivac "Vukova" jer gol nakon VAR-a poništen zbog ometanja golmana gostiju. 

Još jedan preokret ovog dana viđen je na Kenilvort Roudu gdje je Luton upsio da nadokadi zaostatak a onda u 90. minutu i totalno preokrene utakmicu protiv Bornnmouta.

Tavernije je pogodio za goste, ali za "Šeširdžije" su pogađali prvo Klark, a onda i Moris.

Ekipa sa najmanjim stadionom u istoriji Premijer lige i dalje živi san da bi mogla i iduče sezone da igra u eliti.

U preostala dva meča Everton je slavio protiv Barnlija sa 1:0, i time praktično jednom nogom doveo goste do Čempionšipa.

Prelijel gol je postigao Dominik Kalver Luin.

Njukasl je dobio Fulam na gostovanju pogotkom Bruna Gimaraeša.

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније