Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

[ Beta ]

25. 12. 2020. 12:59   >>  12:59

KRITIKOVALI STIL IGRE LIDSA

Bijelsa: Mediji pokušavaju da destabilizuju moj tim

Trener fudbalera Lidsa Marselo Bijelsa optužio je pojedine medije da pokušavaju da destabilizuju njegov nastavljajući da preispituju njegov stil igre.

Bijelsa je, prenosi Skaj sport, na konferenciju za novinare pred utakmicu protiv Barnlija stigao "naoružan" dosijeom kao odgovorom na kritike na račun Lidsa nakon prošlonedjeljnog teškog poraza od Mančester junajteda.

"Ne brinem se previše o tome šta mediji misle. Uvijek slušam, čitam i pokušavam da iz onog što je napisano izvučem najbolju moguću poruku. Ono što me brine je to što je napisano utiče na javnost i smanjuje mogućnost te javnosti da razumije stvari", rekao je Bijelsa.

"Takođe, oni pokušavaju da destabilizuju tim predlažući igračima da stil treba da se mijenja. Naravno, to se dešava kada nema rezultata. Nije važno što je u prethodnoj utakmici mišljenje tih medija bilo potpuno drugačije", naveo je on.

Bijelsa je potom više od 40 minuta "forenzički analizirao" nedjeljnu utakmicu kao odgovor na jedno pitanje i složio se da njegova ekipa ponovo nije uspjela da realizuje brojne prilike.

Ali, kako je rekao, kritičari nisu uzeli u obzir "stvarne razloge" zbog kojih je njegov tim izgubio.

"To nije nešto novo za medije, novinari mogu samo da analiziraju rezultate. Kada ima problema, ono što radite je da pokušavate da još više oslabite one koji se suočavaju sa nedaćama ili da ismijevate stil igre tima", rekao je Bijelsa.

"Ne brinem se zbog novinarskih pitanja... Ono što me brine je efekat koji mediji imaju na javnost. Sva ova objašnjena su zbog javnosti. Znam da gubim u ovom bici, znam da javnosti treba jednostavno objašenje, a moje je složeno", naveo je trener Lidsa.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније