Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

S.V.

13. 10. 2024. 13:02 >> 13:01

Bijelsa: Izjave Suaresa uticale na moj autoritet

Selektor Urugvaja Marselo Bijelsa kazao je da je Luis Suares narušio njegov autoritet u svlačionici, izjavom da je on podijelio ekipu i da neki igrači razmišljaju da se povuku iz državnog tima.

Najbolji strijelac urugvajske reprezentacije je u intervjuu za televiziju "DSports" zamolio navijače da ne kritikuju igrače kada stvari krenu po zlu, pošto će oni "eksplodirati" pod uslovima rada argentinskog trenera.

"Što se tiče toga kako je situacija uticala na mene, ne ignorišem šta se dogodilo i znam da je to na neki način uticalo na moj autoritet", rekao je Bijelsa, prenio je BBC.

Urugvaj je izgubio od Perua 0:1 u južnoameričkim kvalifikacijama za Mundijal 2026. godine, ali je i dalje treći u grupi sa 15 bodova iz devet utakmica, iza Argentine i Kolumbije.

"Ono što se dogodilo tokom sedmice ne odražava niti objašnjava kako smo igrali, niti mislim da je imalo efekta, pošto je to bila nedjelja sa mnogo žara. To nije promijenilo ubjeđenje kojim je utakmica pripremljena i način na koji su grupa i treneri radili. Priprema je bila ista kao i uvijek", naveo je Bijelsa.

Bijelsa je u maju 2023. godine preuzeo Urugvaj, kako bi napravio jak tim za Mundijal 2026. godine.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније