Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

В.Г.

29. 09. 2023. 20:51 >> 21:03

ZBOG KLAUZULE U UGOVORU

Bijelsa dobio Lil na sudu: Klub mora da mu isplati dva miliona eura

Argentinskom treneru Marselu Bjelsi biće isplaćena dva miliona evra od strane bivšeg kluba Lila, zbog klauzule u njegovom predugovoru koja ga je štitila u slučaju otkaza, prenose francuski mediji.

Advokati obje strane saopštili su da je Lilu naloženo da plati dva od 19 miliona evra koliko je tražio Bijelsa, koji je otpušten poslije 13 mečeva u decembru 2017. godine.

Lil je tvrdio da je Bijelsa pokazao "agresiju i omalovažavanje" prema nekim od svojih kolega, pa čak i "nepotčinjenost", što je u njihovim očima opravdalo optužbu za grubo i nedolično ponašanje.

Bijelsa je nakon toga preuzeo Lids u julu 2018. godine, predvodeći klub do titule u Čempionšipu u sezoni 2019/20 nakon čega su u ušli u Premijer ligu, a otpušten je početkom 2022.

U maju je preuzeo dužnost selektora reprezentacije Urugvaja.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније