Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

L.V.

14. 10. 2024. 13:20 >> 13:25
Čitaj mi:

FRANCUSKA SREDINA ZA NEKADA VELIKOG TALENTA

Pokušaj povratka na veliku scenu: Dele Ali na meti Lila

Ne tako davno Dele Ali je smatran za najperspektivnijim fudbalerom planete.

Na svom vrhunci smatran je čak i za najboljeg veznog fudbalera, bio je u tom trenutku veća zvijezda od saigrača iz Totenhema Harija Kejna. Neka verzija Džuda Belingema, prije Džuda Belignema.

Međuti uslijedili su problemi, prvo fizičke, a onda i psihičke prirode. O potonjim je tek skoro progovorio kada je pričao kroz kakve je sve probleme prolazio.

Ovog ljeta, fudbaler koji ima 28 godina, kazao je da je sebi za cilj postavio nastup za Englesku na Mundijalu u SAD 2026. godine.

Međutim njegovu odlučnost ne prati siutacija na terenu. Everton, njegov posljednji klub nije želio da produži ugovor, iako mu je dozvolio da trenira sa njima.

Kako prenose ostvrski mediji za Alija je zainteresvoan francuski Lil.

"Dejli Mejl" u objavi ove informacije apostrofila da bi Lil bio idealna sredina za engleskog fudbalera, mjesto gdje bio mogao da dobije slobodu u igri.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније