Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

[ Beta ]

09. 09. 2020. 22:34 >> 22:34

FLIK SAOPŠTIO

Perišić ne ostaje u Bajernu

Trener Bajerna iz Minhena Hansi Flik rekao je danas da klub neće nastaviti saradnju sa Ivanom Perišićem, pa će se hrvatski fudbaler vratiti u Inter.

Perišić je prošle sezone igrao na pozajmici u Bajernu, a njemački klub imao je mogućnost otkupa ugovora za 20 miliona eura. Ta opcija je na kraju sezone istekla jer Bajern nije uspio da smanji cijenu transfera, pa saradnja neće biti nastavljena.

"Odlučili smo da ne nastavimo sa Alvarom Odriozolom, Filipeom Kutinjom i Ivanom Perišićem. Sve dok su ovdje David Alaba i Tijago Alkantara, razmotriću ih za sastav", rekao je Flik njemačkim medijima.

Perišić je prošle sezone odigrao 35 utakmica za Bajern, sa kojim je osvojio Bundesligu, Kup i Ligu šampiona.

Postigao je osam golova i imao je 10 asistencija.

Neizvjesno je da li će Perišić ostati u Interu ili će promijeniti klub.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније