Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

L.V. [ Beta ]

31. 05. 2022. 18:11   >>  18:10 1

PROŠAO LJEKARSKI

Perišić potpisao dvogodišnji ugovor sa Totenhemom

 Dosadašnji fudbaler Intera Ivan Perišić potpisao je danas dvogodišnji ugovor sa Totenhemom.

Perišiću je istekao ugovor sa milanskim klubom pa je kao slobodan igrač prešao u Totenhem i prvo je pojačanje trenera Antonija Kontea u ljetnjem prelaznom roku.

Izvršni direktor Intera Đuzepe Marota priznao je u ponedjeljak da je ubjeđivao 33-godišnjeg hrvatskog fudbalera da ostane, ali da nije uspio i da žali zbog toga.

Perišić je u Interu od 2015. godine, a prošle sezone je zajedno sa Konteom osvojio šampionsku titulu u Seriji A. U sezoni 2019/2020 igrao je na pozajmici za Bajern iz Minhena.

Perišić će od 1. jula zvanično postati fudbaler Totenhema.

Uprkos spekulacijama o odlasku Kontea, italijanski trener je razgovarao sa upravom kluba o pripremama za sljedeću sezonu i rečeno mu je da se planira dovođenje najmanje šestorice ili sedmorice fudbalera.

Kako je prenio Skaj, klub želi da pojača pozicije golmana, centralnog beka, napadača i centralnog veznog igrača.

Golman Frejzer Forster potpisaće ugovor sa Totenhemom kada mu istekne ugovor sa Sautemptonom, nakon što je obavio ljekarske preglede.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније