Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Zanimljivosti

B.B.

26. 10. 2024. 20:00 >> 21:21
Čitaj mi:

Vremenska prognoza

Pretežno sunčano, na sjeveru ujutru magla, do 25 stepeni

Na sjeveru Crne Gore prijepodne magla po kotlinama. Dan pretežno sunčan i prijatno topao. Temperatura do 23 stepena. Na jugu pretežno sunčano. Temperatura do 25-26 stepeni.

MORE mirno do malo talasasto. Vjetar slab, uglavnom jugoistočni. Temperatura mora oko 20 stepeni.

CRNA GORA- tri dana - Sjever

Narednih dana na sjeveru, nastavak istog tipa vremena. Ujutru magla, a onda veći dio dana sunčano s povremenom oblačnošću, mirno i toplo. Temperatura bez promjena.

CRNA GORA -tri dana - Jug

Na jugu slično, pretežno sunčano i toplo. Od ponedjeljka tokom dana uz obalu uz slab do umjeren maestral. Temperatura i dalje do oko 26 stepeni.

EVROPA

Ciklon s centrom iznad Pirinejskog poluostrva sjutra donosi tmurno i kišovito vrijeme Španiji, Portugalu i zapadnom Sredozemlju. Jačih padavina biće i u Irskoj, Škotskoj i na zapadu Norveške, kao i u oblasti Baltičkog mora. Na ostalom, većem dijelu Evrope znatno više sunca i prijatno toplo. Najhladniji glavni grad sjutra Moskva s temperaturom do 8 stepeni, najtopliji Beograd i Tirana sa 26.

BALKAN

Na Balkanu nakon jutarnje mangle po kotlinama, pretežno sunčano i toplo. Najviše temperature u dolini Dunava, do 27 stepeni.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније