Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Zanimljivosti

N.R.

21. 10. 2024. 18:28 >> 18:29
Čitaj mi:

super liga srbije

Goleada u Novom Pazaru: Dva gola Đuranovića nedovoljna za bod protiv Partizana

Veoma zanimljiv meč odigrali su Novi Pazar i Partizan u 12. kolu Super lige Srbije, viđeno je sedam golova a crno-bijeli su na kraju slavili sa 4:3. Prava je šteta što se meč igrao pred praznim tribinama. Dva gola za domaće postigao je crnogorski fudbaler Uroš Đuranović.

Domaći sastav je odlično otvorio meč, igrao se 16. minut kada je gol za 1:0 postigao crnogorski fudbaler Uroš Đuranović.

Samo pet minuta kasnije, golman i kapiten Partizana Aleksandar Jovanović je još jednom savladan - Dragan Bojat je preciznim udarcem donio 2:0 Novom Pazaru.

Ubrzo je Partizan preuzeo inicijativu i već do poluvremena stogao do 2:2.

Najprije je u 38. minutu Zubairu uspio iskosa sa desne strane da savlada golmana Stefana Popovića. Tri minuta kasnije Kalulu je ubacio loptu u sredinu, gdje je Natho pronašao Kovača, a vezista crno-belih efektno smjestio loptu u mrežu.

Totalni preokret Partizana režirao je Zubairu u 75. minutu. Kada je igledalo da će crno-bijeli uspjeti da sačuvaju prednost opet je Đuranović bio igrač koji je vratio stvari u egal, novim golom na meču i to u 84. minutu.

Početkom nadoknade Arijaga je izblokirao novi pokušaj Đuranovića, a na drugoj strani Stefan Kovač poslije majstorskog dodavanja od strane Zahida postiže svoj drugi gol, vrijedan tri boda za ekipu Partizana - 3:4

Đuranović je ove sezone u šampionatu Srbije psotigao četiri gola, prije današnja dva, pogađao je i protiv Čukaričkog i Radničkog iz Kragujevca.

Tridesetogodišnji fudbaler odigrao je tri meča za seniorsku reprezentaciju Crne Gore i to kod selektora Midraga Radulovića. Bio je u timu za mečeva sa Finskom, Jermenijom i Grčkom.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније