Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Zanimljivosti

A.B. [ N1 ]

12. 09. 2024. 10:36 >> 10:37
Čitaj mi:

MUZIČARKA I GLUMICA

Selena Gomez postala milijarderka

Pjevačica, glumica i preduzetnica Selena Gomez postala je milijarderka i tako se pridružila drugim slavnim kolegama koje su svojom slavom zaradile veliki novac, poput starije koleginice Rijane.

Njeno bogatstvo se trenutno procjenjuje na 1,3 milijarde dolara.

Gomez, koja ima 32 godine, postala je poznata kao zvijezda Dizni kanala.

Izgradila je muzičku karijeru sa hit pjesmama tokom 2010-ih, što je dovelo do njenog prvog broja jedan na američkim top-listama, pjesme „Lose You to Love Me“ iz 2020. godine, navodi Nova ekonomija.

Ipak, njeni muzički i glumački napori čine samo mali dio njenog bogatstva, piše magazin Tajm, jer izvještaj Blumberga pokazuje da su muzičke turneje doprinijele njenom bogatstvu sa manje od pet odsto, dok je od prodaje albuma i diskova zaradila manje od dva odsto.

Pored uspjeha u muzičkoj, televizijskoj i filmskoj industriji, ona je i uspješna poslovna žena kao osnivač kozmetičkog brenda Rare Beauty.

Većina bogatstva Gomez, nekih 81 odsto, rezultat je njene kompanije Rare Beauty.

Prodaja njenog najpopularnijeg proizvoda, tečnog rumenila od 23 dolara, dostigla je 70 miliona dolara samo u 2023. godini.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније