Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Zanimljivosti

B.Bu. [ n1 ]

11. 09. 2024. 08:37 >> 08:37
Čitaj mi:

PRINCEZA OD VELSA

Novi detalji o princezi Dajani koji slamaju srce: ”Jecala je, a ja sam je pustila da govori”

U britanske knjižare ovih dana stigla je nova knjiga u kojoj se opisuju susreti s princezom Dajanom. Učiteljica plesa princeze Dajane u svojim memoarima otkriva detalje o Dajaninoj borbi s krahom braka i bulimijom.

 


Njena dugogodišnja učiteljica plesa Anne Allan objavila je knjigu “Dancing With Diana: A Memoir” u kojoj je otkrila kada je Dajana shvatila da je gotov njen brak s tadašnjim prijestolonasljednikom, danas kraljem Čarlsom, sumnje o aferi s Kamilom Parker-Boulz, njenu borbu s bulimijom, kao i sreću kada je otkrila da je trudna.

Dajana i Anne Allan su se upoznale nedugo nakon njenog vjenčanja 1981. godine, a njihovo prijateljstvo i saradnja je trajalo devet godina. Da su se satovi plesa isplatili, Dajana je pokazala 1985. godine kada je plesala s Džonom Travoltom.

Kada su se upoznale, Dajana je insistirala da je Allan zove po imenu, a ona je pamti po njenom osmijehu i rumenjenju lica. Istovremeno, sjeća se trenutka kada je Dajana otkrila aferu Čarlsa i Kamile, prenosi Dnevnik.hr.

“Mogla sam osjetiti povrijeđenost, bespomoćnost u njoj”, piše Alan. “Jako je prihvatala moju utjehu, između toga bi rekla: “Sigurno me smatraš groznom.” Ja nisam. . . . Polako, poslije još nekoliko minuta nježnog jecanja, rekla je: “Jednostavno ne mogu učiniti ništa kako treba kada je u pitanju moj muž. Jako ga volim i želim da bude ponosan na mene, ali mislim da on ne osjeća isto.” Samo sam je pustila da govori, ne dajući savjete, već samo slušajući.”

Razgovori o Dajaninom i Čarlsovom braku nastavili su se do preseljenja Allan u Škotsku 1989. godine.

“Dajana je željela da Čarls bude s njom i da je voli”, stoji u knjizi Anne Allan. “Iako je bila u vlastitoj romantičnoj aferi, Čarls je u ovom trenutku još uvijek bio muškarac kakvog je željela i zato je to bilo tako bolno za nju. “Najvažnije mi je da održim svoju porodicu na okupu”, rekla je, još uvijek plačući.”

Iako su  vremenom izgubile kontakt, Anne je pogodila Dajanina smrt u saobraćajnoj nesreći 1997. godine.

“Održala sam vlastito privatno bdijenje kod kuće, okruživši se svijećama, cvijećem i Dajaninim plesnim fotografijama i pismima”, napisala je Allan. “Sve što sam mogla učiniti je sjećati se i cijeniti vrijeme koje smo proveli zajedno. Pomoglo mi je da ispunim prazninu koju sam osjećala.”

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније