Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Zanimljivosti

K. J. [ Index.hr ]

08. 08. 2024. 22:00 >> 21:56
Čitaj mi:

šarmantna glumica impresionirala

Kventin Tarantino ne bi mogao da zamijeni Umu Turman

Reditelj Kventin Tarantino ima običaj da često radi sa istim glumcima, uključujući Semjuela L. Džeksona, Tima Rota i Majkla Medsena, ali i Umu Turman, za koju nije imao ništa osim pohvala.

Uma Turman je do sada glumila u tri Tarantinova filma: Pulp Fiction iz 1994. i filmovima Kill Bill prvi deo iz 2003. i Kill Bill drugi dio iz 2004.

Glumica ga je već impresionirala svojim nastupom u Petparačkim pričama, ali je Tarantino nakon što je glumila u filmu Kill Bill izjavio da je ona jedna od najvećih i najboljih zvijezda u Holivudu.

„Turman je u samom vrhu sa Gretom Garbo i Marlen Ditrih“, kratko je prokomentarisao reditelj glumicu sa kojom voli da radi, prenosi „Far Out Magazine“.

Za ulogu u Kill Bill, Tarantino je čekao dok Turman nije bila spremna da radi nakon što je rodila ćerku jer nije mogao da zamisli da neko drugi glumi glavnog lika u filmu.

Savni reditelj je svojevremeno izjavio da Kill Bill ne bi mogao da bude snimljen bez Turmanove jer je ona značajno doprinijela scenariju i svojim nastupom podigla film na viši nivo, prenosi Index.hr.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније